Ga naar inhoud
Bano

Kom bij ons werken

Bij Bano krijg je de kans om echt een verschil te maken!

Ons doel is om een onafhankelijk en waardig leven mogelijk te maken voor mensen met een mobiliteitsbeperking en om een betere werkomgeving te creëren voor zorgprofessionals, met het oog op de komende generaties.

Bij Bano wordt de werkcultuur gevormd door een oprechte interesse in innovatie en toekomstgerichte oplossingen. Ons vermogen om ons aan te passen aan de behoeften van morgen heeft ons internationale erkenning opgeleverd als toonaangevende speler op het gebied van functioneel badkamerdesign.

Onze administratieve, magazijn- en productiefaciliteiten zijn gevestigd in Sandane, in het westen van Noorwegen. Verder hebben we verkoopkantoren in verschillende Europese landen.

Als onderdeel van de Bano Group, samen met Bano Life en Bano Prefab, bieden we een diverse en wereldwijde omgeving die een breed scala aan carrièremogelijkheden biedt, zowel nationaal als internationaal.

Man working on turnable toilet at Bano factory

Ben je klaar om deel uit te maken van een lonende zaak? Ontdek onze beschikbare functies of stuur ons vandaag nog een open sollicitatie!